BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 25 June 2011

perasaan yang sering keliru..

kenape perasaan kte harus ade perasaan keliru?..
kenape?....
susah untuk di kata.. hanye aty mampu bbicare..
tapi tk blh..

da lame sngt tak tulis kat blog ni...bnyk sebenarnyer nak cter dgn kamu semua...tapi biar jela terbuku di hati...hehehe...tp hari ni kte rse kan boring sngt...ape yg akan kamu semua buat time kamu rse kamu rse bersalah at someone???...tu la yg telah melande diri skrg...

Thursday, 26 May 2011

My favOuriTe stOry


kte ske cter ni..kalau boleh kte nak jadi like jandi...
i want have lover like joupyo..
cter ni memang cter terbaik pernah kte tgk...
klu nak tahu sedap ke tak cter ni..
just cari at youtube..
''boy over flower''..
okey! ^_^

Wednesday, 25 May 2011

first for everything...

Ade nye blog nie..dapat la kte luahkan ape yang terpendam..ape yang susah untuk di lafazkan...n maybe can make my second diary..hehe..
so ade nye blog ni just u waiting my story k (^_^)..
just joke..
hope you happy with my blog!..


love it not hate it'S